Skip to main content

September is de maand waarin bij de Danssalon – na de zomervakantie – de deuren weer open gaan. Wij staan dan ook te trappelen om de dansschoenen weer aan te trekken en weer mooie dansmiddagen- avonden voor u te mogen organiseren.

Op zaterdagavond 23 september, de 4e zaterdagavond van de maand, starten wij het nieuwe seizoen in het HF Witte Centrum, De Bilt. Vanaf 20.30 uur verwelkomen wij u graag voor een avondje dansplezier.

Op zondagmiddag 8 oktober, de 2e zondagmiddag van de maand, kunt u ons vinden in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk (A27, richting Breda). Wij starten op deze locatie weer met Workshops vooraf. De eerste workshop staat de Cha-cha-cha centraal. Dansleraar René Brand gaat samen met zijn vrouw Charlotte de workshop weer opstarten met basisfiguren en enkele variaties (enige danservaring wel vereist).
De workshop start om 13.00-14.30 uur, met aansluitend Danssalon en we sluiten onze dansmiddag af met het befaamde koud- en warmbuffet verzorgd door Vincent en zijn team van Tavenu.

Wie, wat, waar?
Deelname workshop: € 6,- p.p.
Entree Danssalon: € 7,- p.p.
Deelname buffet: € 22,50 p.p.

Afrekenen in de Danssalon
Wij willen u nog wel even attenderen op het volgende: de entree van de Danssalon en deelname aan de Workshop kunt u alléén contant, en bij voorkeur gepast, betalen bij binnenkomst in de zaal. In de Danssalon is pinnen (nog) niet mogelijk.
Uw consumpties en buffet rekent u af aan de bar in Tavenu, en dat kunt u wél pinnen.

Wij hebben er zin in, u ook?

Maya & Sonja